Ajam Opor
Hoofdgerechten
Kipfilet in een kokossaus, aangemaakt met gember en knoflook.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Babi Pangang
Geroosterd varkensvlees met een licht-pikante saus. (Kan eventueel ook met zeer pittige balisaus geserveerd worden).
3.0
2 ratings
€ 21,00
Daging Rendang
Rundvlees gesmoord in een pittige saus.
4.0
1 ratings
€ 23,50
Gado-Gado
Koude schotel van diverse groenten bedekt met een pittige satésaus en stukjes emping.
4.1
7 ratings
€ 16,50
Tahu Tempé taotjo
Gerecht met tahu en tempé, roergebakken in een pittige bonen saus met petehbonen.
5.0
1 ratings
€ 20,00
Daging Keri
Rundvlees gesmoord in een pittige kerriesaus.
€ 23,50