Coquilles St. Jacques
Voorgerechten
Gebakken Jacobsmosselen met mousseline van aardpeer, zoetzure venkel, prei, schorseneren chips en Waddenkokkels. Wijntip: Chenin blanc, Bergsig Estate SA; glas 6
5.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Ruth de Jonge
20 oktober 2024
Meer in Voorgerechten
Paddenstoelen “à la Bourguignonne”
Gemengde paddenstoelen en oesterzwammen van de Pluktuin, gegratineerd met knoflook-dragonboter; geserveerd met brood. Wijntip: Burgàns Albariño, Martin Codax; glas 7.5
€ 13.00
Tartaar van biet
Met bleekselderij, appel, kappertjes, granaatappel, mierikwortel en gember. Wijntip: Gruner Veltliner, Johann Klauss AU; glas 6
€ 13.00
Paté brûlée
Van biologische polderhoenpaté met Cumberland sauce en briochetoast. Wijntip: Haltinger Winzer EG, Spätburgunder Haltinger Stiege; glas 7.5
€ 14.50