Kaasfondue Vacherin Mont d’Or
Hoofdgerechten
winterkaas uit de Jura in de oven bereid met witte wijn, knoflook en rozemarijn
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Pasta kokkels
verse pasta linguine met Waddenkokkels, gestoofd in witte wijn met tomaat en knoflook
5.0
1 ratings
€ 25.50
Noordzee visfilet van het seizoen
met saffraan Hollandaise en beluga linzen in saus van Noordzeekrab, langoustine en Noilly Prat
5.0
2 ratings
€ 27.50
Rundersukade
op lage temperatuur gegaarde sukade van regio rund, in eigen jus met paddenstoelen, seizoensgroenten en mousseline van aardappel, knolselderij en truffel
5.0
1 ratings
€ 28.50
Pompoen stoof
van de Pluktuin, met seizoensgroenten kikkererwten, krielaardappel en Naanta brood
€ 23.00