Zürcher Geschnetzeltes
Hoofdgerechten
Volgens origineel recept van Trattoria l'Olivo. Dungesneden kalfsvlees in champignon roomsaus, geserveerd met huisgemaakte aardappelgratin.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Bowl of Spare Ribs
Vleesrijke spare ribs die van het bot afvallen met chili- en huisgemaakte knoflooksaus. Geserveerd met verse frietjes en een frisse salade.
3.0
1 ratings
€ 22.50
Flat Iron Steak
Botermals, rijk van smaak met een keuze uit een rode portsaus of pepersaus en gewokte groenten. Geserveerd met frietjes.
€ 29.50
Salade Bief
Gemarineerde biefstukpuntjes met champignons, tomaat, augurk, pijnboompitjes, croutons, cashew en zoete knoflookdressing.
€ 19.50
Salade Geit
Lauwwarme geitenkaas, gekarameliseerde walnoten, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, vijgen, croutons, paddenstoelen en friszoete vinaigrette met honing. Voor de liefhebber met Pata Negra 5.5 of bacon 2.0
€ 19.50
Saté Ajam
Gemarineerde kippendijen op stok met huis- gemaakte satésaus, komkommer, gebakken uitjes, gefrituurde mihoen, atjar en seroendeng. Keuze uit verse frietjes of rijst. Voor de liefhebber uit te breiden naar 6 stokjes saté 5.5
€ 20.50