Vicio Il Mastro Pastaio - Italian Restaurant in Amsterdam

Claim

4.8

74 ratings

Gasten roemen de authentieke Siciliaanse keuken en sfeer, met veel aandacht voor traditie en kwaliteit.
Authentieke Siciliaanse Ervaring
Het personeel wordt consistent geprezen om hun professionaliteit, vriendelijkheid en kennis van gerechten en wijnen.
Uitstekende Service
Veel gasten vinden de prijzen aan de hoge kant, maar de meesten vinden de kwaliteit de prijs waard.
Prijzig maar Waardevol
Meerdere recensenten merken op dat de porties aan de kleine kant zijn.
Kleine Porties

#112 of 1468 restaurants in Amsterdam -

Bilderdijkstraat 192 H, 1053 LE Amsterdam

+31 6 58738871

18:00-00:00

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

📋 Menukaart

Starters

Selezione di Salumi e Formaggi

Mix of Sicilian charcuterie and cheeses. Tuma persa (cow and goat rennet), Piacentinu ennese DOP (sheep) with saffron, Ubriaco al marsala (sheep and marsala wine), Ragusano DOP 12 months (cow), Chocolate gorgonzola from Modica, Nebrodi black pig parma ham, Donkey mortadella with pistachios DOP, Bressicula (bresaola from Modica), Nebrodi black pig salami with mandarin

5.0

2 ratings

€ 45.00

Polpette di Sarde alla Palermitana

Palermo-style sardine fishballs with raisins, pine nuts, mint and tomato sauce

5.0

1 ratings

€ 17.95

Bruschetta Nera con Stracciatella di Bufala e Cuore di Tonno

Black cuttlefish ink bruschetta with buffalo stracciatella, grated tuna heart and lemon zest

4.8

6 ratings

€ 14.95

Polpo alla Griglia

Grilled octopus with thyme, on panella cream (made from chickpea flour and black pepper), cuttlefish obsidian, parsley powder, sea herbs and lemon gel

4.8

5 ratings

€ 21.00

La Zuppa di Vicio

Pea soup, wild fennel, burrata, pistachios, pea sprouts and rosemary croutons

€ 14.95

Branzino Marinato al Sale

Dry aged marinated raw sea bass and its crispy skin, carob balsamic vinegar, basil sponge, cannolo crumble bottom and lemon zest

€ 19.00

L'Uovo di Inverno

A perfectly creamy-cooked egg at 64 degrees, nestled atop a velvety potato cream infused with black tea, crowned with a gentle parmesan sauce, flakes of Winter Black Truffle and a bread wafer

€ 19.95

Tartare di Carne

Meat tartare with balsamic dressing, tuma persa (traditional Sicilian cheese) waffle, yolk sauce, cucunci panteschi (Sicilian caper fruits), black truffle and field herbs

€ 21.00

Fresh Pasta