De Dillenburg
Claim4.3
14 ratings
#77 of 130 restaurants in Breda -
Dillenburgstraat 78, 4835 ED Breda
4.3
14 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!
📋 Menukaart
Oesters naturel
Oesters gratin
Oester proeverij
Mosseltjes thaise wijze
Plateau fruits de mer
Plateau fruits de mer de luxe
Seafood menu: blini's
Seafood menu: bisque
Seafood menu: argentijnse gamba's
Voorgerechten (starters):
Zeebaars
Gepekeld in zeezout & koffie, rode ui, wakame, ponzu, masago
3.5
2 ratings
Halve kreeft
Koud, mesclun, limoen mayonaise
2.0
1 ratings
Carpaccio okonomyaki
Papadum, carpaccio, kewpie, oko saus, furikake, bonito
Wonton
Aziatische bouillon, garnalen wonton, bosui (vega mogelijk)
Buikspek
Zachtgegaard, hoisin, paksoi, gerookte beukenzwam, soja eitje
Bisque & coquille
Schaaldierensoep, coquille, gamba, rivierkreeftenstaartjes, rouille, crostini
Biet & fourme d'ambert
Gemarineerde rode biet, crème van Fourme d'Ambert, geroosterde pistache nootjes, pistache olie (Vega)
Hoofdgerechten (mains):
Zeebaars
Op de huid gebakken, snijboon, gratin knolselderij, bospeen, antiboise
Zalm
Gebakken, ravioli ricotta en spinazie, doperwt, paarse wortel, romanesco, witte wijn truffelsaus
Eend & sukade
Eendenborst, sukade, aardappel mousseline, bimi, sinaasappel jus
Kalfspicanha
Kalfsstaartstuk sous vide rosé, mousseline, gegrilde groenten, jus zwarte knoflook (option: eendenlever +6.50)
Tartiflette
Tartiflette van knol, Reblochon, gestoofde prei, zoete aardappel chips (Vega)
Desserts:
Ananas & passie
Gemarineerde ananas, passie vinaigrette, kokos ijs, merengue, crumble macadamia
4.8
1 ratings
Tiramisu a la minute
Lange vingers, espresso & Tia Maria, espuma van mascarpone
Reblochon
Reblochon, creme fraiche, honing, kummel, geroosterd suikerbrood
Kaasbordje
4 kazen van Hendrik en Marcella, bijpassend garnituur
Additional starters from other PDF:
Kabeljauw
Gebakken, fregola fenegriek, cavolo nero, romige beurre noisette
Carpaccio hert
Knolselderij, gefrituurde knolselderij, pijnboompit, bieslook truffle-walnoot vinaigrette
Bouillon
Lichte bouillon gearomatiseerd met gember, citroengras, bosui, groenten wonton
Bavette
Runder flank steak, gerookte spruit, knolraap mousseline, pompoen, portsaus
Stoofpeer
Zoethout, cheesecake creme, crumble Bastogne dadeltaart, kaneel ijs