Beste Gerechten in Haarlem
Fondue Gorgonzola
In 't Goede Uur
Zacht pittige kaasfondue bereid met biologische Goudse kaas en Gruyere op smaak gebracht met gorgonzola en rode port.
5.0
18 ratings
€ 22.25 p.p.
Hoofdgerechten
Mixed Seafood Plateau
Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem
gegrilde/gebakken vis, schelpen, gamba's en coquilles
5.0
16 ratings
€ 47.50 per persoon
Hoofdgerechten
Tournedos
De Kale Pater
Wokgroenten, pepersaus
5.0
16 ratings
€ 34.00
Hoofdgerechten
Coquille
Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem
Pompoen/ paling/ haringkuit/ topinamboer chips/ beurre blanc
5.0
12 ratings
€ 19.50
Voorgerechten
Spare Ribs Spicey of Sweet
TenT
Malse spare ribs van de houtskoolgrill met pirisaus, knoflooksaus en honingmosterdsaus
5.0
11 ratings
€ 24.00
Hoofdgerechten
Hoofdgerecht experience menu
Ollivers soulkitchen & bar
Menu met een selectie van hoofdgerechten van de dag
5.0
8 ratings
€ 29.50
Hoofdgerechten
Voorgerecht experience menu
Ollivers soulkitchen & bar
Menu met een selectie van voorgerechten van de dag
5.0
8 ratings
€ 14.50
Voorgerechten
Shared surf&turf (2 personen)
Restaurant Parck
Shared surf&turf (2 personen) met steak peperaus, gamba’s, tonijnsteak en aardappeltaart
5.0
8 ratings
€ 25,75 (p.p.)
Hoofdgerechten
Funghi trifolati
Venezia
Champignons gebakken in witte wijn
5.0
7 ratings
€ 12
Voorgerechten
Beer Can Chicken
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Salt and garlic pepper whole chicken roasted on a can of Stone Brewery IPA. For the most tender and flavoursome chicken around. Served with coleslaw and chips.
5.0
7 ratings
€ 25,00
Hoofdgerechten
Advocaatje
Restaurant PRAKM
Advocaat met vanille ijs en slagroom
5.0
7 ratings
€ 6.75
Desserts
Steak Chimichurri
New Vegas
3D Printed Steak with Chimichurri, Grilled veggies & Crunchy Polenta (100gr/200gr/300gr)
5.0
7 ratings
€ 22,00 / 33,00 / 44,00
Hoofdgerechten
Chicken Wings
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Oven roasted paprika & chilli wings served one of four ways.
5.0
7 ratings
€ 10,50, 11,00
Hoofdgerechten
De plank mis voor 2
Restaurant PRAKM
Beemster oude kaas, Rotterdam oude kaas, rookworst, leverworst, gerookte ham en zuur
5.0
7 ratings
€ 16.95
Voorgerechten
Tortino al Pistacchio
Adamo Trattoria Enoteca
Taartje met vulling van pistache - witte chocolade - poedersuiker
5.0
7 ratings
€ 11.00
Desserts
Fondue Provençale
In 't Goede Uur
Een zomerse kaasfondue gemaakt op basis van trostomaten met Provençaalse kruiden, kappertjes en is afgemaakt met een scheutje room.
5.0
7 ratings
€ 21.75 p.p.
Hoofdgerechten
Crème brulée
In 't Goede Uur
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
5.0
6 ratings
€ 8.75
Desserts
Truffelbuffel Burger
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Oude kaas, botersla, rode biet, gekarameliseerde ui, afgetopt met een huisgemaakte truffelmayo
5.0
6 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Dessert experience menu
Ollivers soulkitchen & bar
Menu met een selectie van desserts van de dag
5.0
6 ratings
€ 12.50
Desserts
Caprese
Venezia
Mozzarella, stukjes tomaat, rucola en basilicum
5.0
6 ratings
€ 14,5
Pasta
Vitello Tonnato
Ristorante Pizzeria Luca
Kalfsvlees met tonijnsaus
5.0
5 ratings
€ 14.00
Voorgerechten
Bitterballen
New Vegas
6 pieces with Mustard
5.0
5 ratings
€ 8
Voorgerechten
Charcuterie
Café Colette
plankje met diverse soorten ham
5.0
5 ratings
€ 16.00
Voorgerechten
Crème brûlée
Bar Bistro Felien
Met verse vanille en gekarameliseerde suiker
5.0
5 ratings
€ 10,5
Desserts
Mixed Grill
TenT
Brochette van ossenhaas, kipsate en spare ribs van de houtskoolgrill
5.0
5 ratings
€ 28.50
Hoofdgerechten
Carpaccio op papadum
Restaurant Het Pakhuis
Flinterdunne ossenhaas, pesto-mayonaise, rucola, Parmezaan en pijnboompitjes
5.0
5 ratings
€ 12,00
Voorgerechten
Tiramisu
Rigatoni
5.0
5 ratings
€ 8.00
Desserts
Saté
bistro bis
Saté van kippendij 3st met satésaus, boontjes en rijst of friet
5.0
5 ratings
€ 16,95
Hoofdgerechten
Spaghetti Frutti di Mare
Ristorante Pizzeria Luca
Verse pasta met mediterrane schaal en schelpdieren en cherrytomaten
5.0
5 ratings
€ 21,00
Pasta
Steak tartaar
Frenchie Restaurant
Geroosterd merg, cornichon, piccalilly aardappelchips
5.0
5 ratings
€ 18,00
Voorgerechten
Stewed tender beef menu
Little Jamaica
Served with butter beans, carrots, saffron steamed yellow rice, chilled coleslaw with soft cranberries, plantain, and a fried dumpling.
5.0
5 ratings
€ 22.00
Hoofdgerechten
Calamaris
De Kale Pater
Limoen, knoflooksaus
5.0
4 ratings
€ 13.00
Voorgerechten
Tartelettes
Restaurant ROOD
Framboos-Witte chocolade-Crème Patisière-Sesamkletskop
5.0
4 ratings
€ 10.50
Desserts
Luxury Sharing Platter
Toujours
2 Pers - Spicy Tuna - Spicy Vega - Surf & Turf - Seared Salmon - Tuna Tartare - Chef’s Choice Nigiri - Special oyster - Ceviche - Taco Special (LAST ORDER 22h)
5.0
4 ratings
€ 60,00
Sushi
Pasta al Parmigiano di Gerardo
Ristorante Napoli
Met whisky geflambeerde Parmigiano, geserveerd met groene Spaghetti.
5.0
4 ratings
€ 22.00
Pasta
Bruschetta Classico
Nolita Pizzabar
tomaat, knoflook en basilicum
5.0
4 ratings
€ 8
To Share
Pollo Pesto
Restaurant Ignite Haarlem
S.marzano, fior di latte, creamy pesto sauce, fior di latte, chicken, red onion, arugula
5.0
4 ratings
€ 13.00 - 16.00
Pizza
Choco Loco
Club Cantina
chocolade mouse taart, een bolletje ijs en chocoladesaus
5.0
4 ratings
€ 8.50
Desserts
Creamy curry chicken menu
Little Jamaica
Made with authentic Jamaican curry. Served with yellow saffron rice, plantain, sweet bell peppers, chilled creamy coleslaw with pineapple pieces, and a fried dumpling.
5.0
4 ratings
€ 20.00
Hoofdgerechten
Cottage Pie
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Ground Black Angus beef slow cooked in red ale with garden peas and diced carrot. Topped with creamy mash potato and roasted in the oven.
5.0
4 ratings
€ 17
Hoofdgerechten
Zeeduivel Saltimbocca
Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem
serranoham/salie/madeira/risotto milanese
5.0
4 ratings
€ 28,50
Hoofdgerechten
Ribeye
De Kale Pater
Wokgroenten, kruidenboter
5.0
4 ratings
€ 31.00
Hoofdgerechten
Oreo Cheesecake
Toujours
5.0
4 ratings
€ 8,00
Desserts
Steak tartare
restaurant metzo
Eidooiercrème / jalapeno / avocado / koriander / nacho’s
5.0
4 ratings
€ 14,75
Voorgerechten
De Verleiding
De Kale Pater
Rundercarpaccio, parmezaan, bosui, pijnboompitten, pesto
5.0
4 ratings
€ 13.00; 15.00
Voorgerechten
Carpaccio Burger
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Parmezaanse kaas, carpaccio, zwarte balsamico, pijnboompitten, botersla, afgetopt met basilicum pesto of huisgemaakte truffelmayo
5.0
4 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Takoyaki
Ramen Brothers Noodle Bar Haarlem
Zes stuks
5.0
4 ratings
€ 6,25
Tussengerechten
Saté Royale Swarten Hondt
Eetlokaal In den Swarten Hondt
Saté van kippendij. Geserveerd met frites
5.0
4 ratings
€ 22,50
Hoofdgerechten
Crème Brulée
De Kale Pater
Pistache-ijs
5.0
4 ratings
€ 7.00
Desserts
Ribeye van de Grill
Subliem Restaurant - Haarlem
Sali-chardonnay saus.
5.0
4 ratings
€ 30.00
Hoofdgerechten