Marres Kitchen
Claim4.6
56 ratings
#58 of 209 restaurants in Maastricht - €€
Capucijnenstraat 98, 6211 RT Maastricht
4.6
56 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Muhamarah
€ 8.00
5.0
8 ratings
Mezze & Appetizers
Antipasti Misti
€ 16.00
5.0
5 ratings
Mezze & Appetizers
Baba Ghanoush
€ 7.00
5.0
5 ratings
Mezze & Appetizers
📋 Menukaart
Mezze & Appetizers
Muhamarah
Gegrilde zoete paprika dip met walnoot, granaatappelsiroop, komijn en tahina / Sweet grilled red pepper dip with walnuts pommegranate syrup, cumin and tahina
5.0
8 ratings
€ 8.00
Antipasti Misti
Seizoens gebonden mix van vegetarische mezze. (vegan optie) / Seasonal mix of vegetarian mezze. (vegan option)
5.0
5 ratings
€ 16.00
Baba Ghanoush
Gerookte aubergine salade met walnoot, cherrytomaat, granaatappel en rucola / Smoked eggplant salad with walnut, cherry tomato, pommegranate and arugula
5.0
5 ratings
€ 7.00
Shorbet Adas
Warme linzensoep met koriander en olijfolie / Hot lentil soup with coriander and olive oil
5.0
4 ratings
€ 7.00
Parmigiana di Melanzane
Laagjes aubergine met tomaat, basilicum, mozzarella en parmezaanse kaas uit de oven / Oven dish made of layered eggplant, tomato, basil, mozzarella and parmigiano reggiano
5.0
2 ratings
€ 12.00
Polipo Affogato
Gestoofde octopus geserveerd in een tomatensaus met aardappels, zeekraal en rucola / Slow-braised octopus served in a tomato sauce with potatoes, sea grass and rocket lettuce
5.0
2 ratings
€ 18.00
Falafel
Kikkererwt-tuinbon balletjes geserveerd met rucola, tahinasaus en sumak / Fried chickpea-broadbean balls served with rocket lettuce, tahina sauce and sumac
4.8
4 ratings
€ 8.50
Hummus
Kikkererwten moes met tahina, citroensap, peterselie, komijn en olijfolie / Smooth chickpea puree with tahina, lemon juice, parsley, cumin and olive oil
4.4
5 ratings
€ 7.00
Mutabal
Gerookte aubergine dip met yoghurt en tahina, geserveerd met granaatappel en munt / A creamy dip of smoked eggplant, yoghurt and tahina and served with pommegranate and mint
4.0
1 ratings
€ 7.50
Hoofdgerecht
Kharuf
Gestoofde lamsschouder met Ras el Hanout, wortel, abrikoos, pruim en geroosterde amandelen / Braised lamb shoulder with carrot, apricot, prunes and toasted almonds
5.0
5 ratings
€ 25.00
Spaghetti alle Vongole
Spaghetti met venusschelpen, olijfolie, tomaatjes, knoflook en verse peterselie / Spaghetti with venus shells, olive oil, tomatoes, garlic and fresh parsley
5.0
4 ratings
€ 24.00
Orata alla Griglia
Dorade van de gril geserveerd met een Mediterraanse salade van aardappel en citroen (filet) / Grilled dorade served with a Mediterranean salade of potato and lemon (Filet)
5.0
1 ratings
€ 26.00
Coscia d'Anatra
Gekonfijte eendenbout uit de oven geserveerd met aardappel, rucola, sinaasappel schijf en granaatappel / Duck thigh confit served with roasted potatoes, rocket lettuce, orange slice and pomegranate
4.3
4 ratings
€ 20.00
Tortellini al Gorgonzola
Vegetarisch gevulde tortellini in een saus van gorgonzola en tomaat geserveerd met rucola en parmigiano reggiano / Tortellini in a gorgonzola and tomato sauce, served with rucola and parmigiano reggiano
3.5
2 ratings
€ 18.00
Nagerechten
Torta al Limone
Huisgemaakte citroen taart met amandelbodem en een gekarameliseerd laagje suiker / Housemade lemon curd with almond crust and a layer of caramelised sugar
5.0
1 ratings
€ 7.00
Fichi al Vino Rosso
Gestoofde vijgen in een zoete rode wijnsaus met room en vanille (Ook veganistisch te serveren) / Braised figs in a sweet red wine sauce with cream and vanilla (Can also be served vegan)
4.3
3 ratings
€ 7.00
Torta al Mascarpone
Huisgemaakte mascarponetaart met amandelbodem, vanille en seizoens fruit / Housemade mascarpone tart with almond crust, vanilla and seasonal fruit
€ 7.00
Hang Op
Uitgelekte yoghurt met honing, vanille, granaatappel, amandelen en bosvruchten / Drained yoghurt with honey, vanilla, pomegranate, almonds and forest fruit
€ 7.00