Restaurant La Cantina di David

Claim

4.1

Veel gasten roemen de sfeervolle Italiaanse ambiance, zowel binnen in de werfkelder als buiten aan de gracht.
Authentieke Italiaanse sfeer
Sommige gasten ervaren uitstekende service, terwijl anderen klagen over lange wachttijden en onvriendelijk personeel.
Wisselvallige service
Meerdere recensenten vinden de prijs-kwaliteitverhouding niet in balans, met name gezien de hoge prijzen voor de gerechten.
Hoge prijzen
Hoewel sommige gasten de gerechten als voortreffelijk beschrijven, vinden anderen het eten middelmatig of teleurstellend.
Gevarieerde gerechtkwaliteit

#204 of 258 restaurants in Utrecht - €€€

Oudegracht, Oudegracht aan de Werf 88, 3511 AC Utrecht

+31 30 236 8436

17:00-22:00

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Secondi Piatti - Hoofdgerechten

Filetto Di Scorfano Con Finocchi E Vongole

Gebakken roodbaarsfilet met venkel in sinaasappeljus, groene asperges en vongole botersaus _Sommelier Selection: Quiete Offida Pecorino | 8,50_

€ 29.50

Gamberoni Al Vino Bianco

Wilde jumbogarnalen met knoflook en peterselie _Sommelier Selection: Panizzi, Vernaccia di San Gimignano | 9,50_

€ 31.50

Costata Di Manzo Alla Brace

Fries Roodbont Dry aged Tomahawk steak (voor 2 personen, ± 1200 gram) geserveerd met seizoensgroenten uit de oven _Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico_ | 15,00 | 82,50 _Sommelier Selection: Cascina ongiovanni, Barolo_ | 95.00

€ 105.00

Filetto Di Manzo Al Vino Rosso

Gebakken **Fries Roodbont** ossenhaas, aardappels in schil, gebrande knolselderij met rucola en pecorino, gerookte rodewijnsaus _Sommelier Selection: Stefano Accordini, Valpolicella Classico Supériore Ripasso_ | 11,50

€ 42.50

Polletto Confit Alle Erbe

Biologische hele kip (± 500 gram, op 65 graden 4 uur langzaam gegaard), geserveerd met een gevulde pofaardappel, Toscaanse specerijen en gevogeltejus _Sommelier Selection: Barbera D’alba Pelisa_ | 10,50

€ 29.50

Stinco Di Agnello

Gegaarde lamschenkel uit de oven met aardappelpuree, funghi trifolati en jus van bospaddenstoelen _Sommelier Selection: Tenuta Isole E Olena, Chianti Classico_ | 15,00 | 82,50

€ 34.50

Parmigiana Di Melanzane

Aubergine met Parmezaanse kaas en mozzarella uit de oven _Sommelier Selection: Cantine Due Palme, Sangaetano Primitivo Di Manduria_ | 7,50

€ 27.50