Chicken sweet and sour 咕噜鸡
Stirfry - Roerbak
Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables. Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groenten.
5.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Oud / nieuwMimosa Tree
25 november 2024
Pau Bv
13 februari 2025
Meer in Stirfry - Roerbak
Chicken Thai basil 泰罗勒鸡片
Stirfried chicken with Thai basil. Roergebakken kip met Thaise basilicum.
1.0
1 ratings
€ 20.50
Shui zhu beef 水煮牛肉
Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers. Shui zhu niu rou staat voor "rundvlees in brandend water" vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers.
2.0
1 ratings
€ 24.50
Yu xiang aubergine/eggplant 鱼香茄子
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant. De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
5.0
1 ratings
€ 19.50
Chicken black bean sauce 豆豉鸡片
The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean. De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
5.0
1 ratings
€ 20.50
Ma po doufu 麻婆豆腐
Soft fried soybean cubes in a spicy Sichuan meat and peper sauce. Zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus en gehakt daar blijf je van eten.
5.0
1 ratings
€ 19.50