Shui zhu beef 水煮牛肉
Stirfry - Roerbak
Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers. Shui zhu niu rou staat voor "rundvlees in brandend water" vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers.
2.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Myat Noe Theint
25 juli 2023
Meer in Stirfry - Roerbak
Chicken Thai basil 泰罗勒鸡片
Stirfried chicken with Thai basil. Roergebakken kip met Thaise basilicum.
1.0
1 ratings
€ 20.50
Cumin lamb fillet 孜然羊肉
A taste explosion from Xinjiang, fresh fried curmin with tender lamb meat. Een smaak explosie uit Xinjiang, vers gebakken komijn met mals lamsvlees.
3.3
4 ratings
€ 27.50
Chicken black bean sauce 豆豉鸡片
The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean. De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
5.0
1 ratings
€ 20.50
Chicken sweet and sour 咕噜鸡
Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables. Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groenten.
5.0
2 ratings
€ 20.50
Crispy duck sweet surprise 酱香脆皮鸭
The fermented wheat paste gives a sweet umami to the duck. De gefermenteerde tarwepasta geeft de zoete umami smaak aan de eend.
5.0
2 ratings
€ 27.00