Ma po doufu 麻婆豆腐
Stirfry - Roerbak
Soft fried soybean cubes in a spicy Sichuan meat and peper sauce. Zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus en gehakt daar blijf je van eten.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Stirfry - Roerbak
Chicken Thai basil 泰罗勒鸡片
Stirfried chicken with Thai basil. Roergebakken kip met Thaise basilicum.
1.0
1 ratings
€ 20.50
Shui zhu beef 水煮牛肉
Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers. Shui zhu niu rou staat voor "rundvlees in brandend water" vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers.
2.0
1 ratings
€ 24.50
Cumin lamb fillet 孜然羊肉
A taste explosion from Xinjiang, fresh fried curmin with tender lamb meat. Een smaak explosie uit Xinjiang, vers gebakken komijn met mals lamsvlees.
3.3
4 ratings
€ 27.50
Chicken sweet and sour 咕噜鸡
Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables. Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groenten.
5.0
2 ratings
€ 20.50
Chicken black bean sauce 豆豉鸡片
The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean. De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
5.0
1 ratings
€ 20.50