Carpaccio a la Harry's Bar
Hoofdwachtjes
Handmatig geplette ossenhaas op een crème van mascarpone en truffel
4.0
4 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (4)
Oud / nieuwEsther Van Nunen
16 juli 2025
Rik Galenkamp
17 maart 2025
Inge Peters-Wessel
14 januari 2025
Kees Ter Wisch Bakker (DON'T SEND SPAM!)
12 december 2023
Meer in Hoofdwachtjes
Sashimi
Verse Yellowfin tonijn met verse zalm, rettich, wasabi, en Kikkoman
5.0
1 ratings
€ 14.90
Ceviche
Gamba en witvis, eerst lichtgerookt en daarna "gegaard" in het zuur van limoen en Yuzu met koriander, chilipeper, knoflook, avocado en granaatappel
5.0
1 ratings
€ 9.90
Ossenhaaspuntjes Bordeaux
Gebakken ossenhaaspunten met een jus van rode wijn en sjalot
€ 9.90
Oesters uit Zeeland
3 verse Zeeuwse oesters op crushed ice geserveerd met sjalot, rode wijnazijn, tabasco en citroen
€ 9.90
Lamsrack
Lamskroon geserveerd met een jus van groene kruiden en gepofte knoflook
€ 14.90