Ossenhaaspuntjes Bordeaux
Hoofdwachtjes
Gebakken ossenhaaspunten met een jus van rode wijn en sjalot
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdwachtjes
Carpaccio a la Harry's Bar
Handmatig geplette ossenhaas op een crème van mascarpone en truffel
5.0
2 ratings
€ 9.90
Ceviche
Gamba en witvis, eerst lichtgerookt en daarna "gegaard" in het zuur van limoen en Yuzu met koriander, chilipeper, knoflook, avocado en granaatappel
5.0
1 ratings
€ 9.90
Eendenbout
Langzaam in ganzenvet gegaarde eendenbout met een gevogelte jus waarin wat sinaasappel zestes
€ 9.90
Empenadas
Zuid Amerikaans pasteitje gevuld met spinazie en geitenkaas
€ 9.90
Oesters uit Zeeland
3 verse Zeeuwse oesters op crushed ice geserveerd met sjalot, rode wijnazijn, tabasco en citroen
€ 9.90