Carpaccio a la Harry's Bar
Hoofdwachtjes
Handmatig geplette ossenhaas op een crème van mascarpone en truffel Octerra € 4,25/ Indaba Chardonnay € 4,25
3.5
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Oud / nieuwJitze Keijzer
21 september 2024
Kees Ter Wisch Bakker (DON'T SEND SPAM!)
12 december 2023
Rik Galenkamp
17 maart 2025
Esther Van Nunen
16 juli 2025
Inge Peters-Wessel
14 januari 2025
Meer in Hoofdwachtjes
Ceviche
Gamba en witvis, eerst lichtgerookt en daarna “gegaard” in het zuur van limoen en Yuzu met koriander, chilipeper, knoflook, avocado en granaatappel Pinot Grigio € 4,95/ Picpoul de Pinet € 4,50
4.8
1 ratings
€ 9.90
Eendenbout
Langzaam in ganzenvet gegaarde eendenbout met een gevogelte jus waarin wat sinaasappel zestes Escudo Rojo € 7,50/ Indaba Merlot € 4,25
€ 9.90
Ossenhaaspuntjes Bordeaux
Gebakken ossenhaaspunten met een jus van rode wijn en sjalot Sancerre Rouge € 8,50/ Indaba Merlot € 4,25
€ 9.90
Empenadas
Zuid Amerikaans pasteitje gevuld met spinazie en geitenkaas Montes Sauvignon Blanc € 4,95/ Sauvignon Blanc Ordalia € 4,50
€ 9.90
Oesters uit Zeeland
3 verse Zeeuwse oesters op crushed ice geserveerd met sjalot, rode wijnazijn, tabasco en citroen Montes Sauvignon Blanc € 4,95/ Picpoul de Pinet € 4,50
€ 9.90