Gestoofde konijnenbout uit de houtskooloven
Hoofdgerechten
met sherry, saffraan, tomaat, chorizo, olijf, wortel en coco blanc boontjes
2.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Remco Scheenjes
22 december 2024
Meer in Hoofdgerechten
Risotto met trompette de la mort
geroosterde bospeen, wilde spinazie, gepocheerd ei en een Parmezaan koekje
3.3
3 ratings
€ 24.50
Knolselderij geroosterd in de houtskooloven
met polenta, little gem, parelui, kastanje en sauce bordelaise
4.5
2 ratings
€ 22.75
Schotse diamanthaas
met haricots verts, laurieraardappel, gepofte rode ui, merg en beurre de Montpellier
4.5
2 ratings
€ 27.50
Langzaam gegaarde en geroosterde lamsbout uit Burgos
met bimi, venkel en pompoen uit de houtskooloven, gekonfijte citroen, abrikozen-vijgenchutney, pilavrijst en frisse muntyoghurt
4.8
6 ratings
€ 27.50
Gebakken zeebaarsfilet
met romige camarguerijst, cime di rapa en sauce langoustine
€ 26.50