Langzaam gegaarde en geroosterde lamsbout uit Burgos
Hoofdgerechten
met bimi, venkel en pompoen uit de houtskooloven, gekonfijte citroen, abrikozen-vijgenchutney, pilavrijst en frisse muntyoghurt
4.8
6 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (6)
Oud / nieuwBas Kaper
8 januari 2025
AnnA
15 november 2024
Anahita Ghane
22 november 2024
MirrorimageNL
2 november 2024
Eliza Ren
20 augustus 2024
Meer in Hoofdgerechten
Gestoofde konijnenbout uit de houtskooloven
met sherry, saffraan, tomaat, chorizo, olijf, wortel en coco blanc boontjes
2.0
1 ratings
€ 26.25
Risotto met trompette de la mort
geroosterde bospeen, wilde spinazie, gepocheerd ei en een Parmezaan koekje
3.3
3 ratings
€ 24.50
Knolselderij geroosterd in de houtskooloven
met polenta, little gem, parelui, kastanje en sauce bordelaise
4.5
2 ratings
€ 22.75
Schotse diamanthaas
met haricots verts, laurieraardappel, gepofte rode ui, merg en beurre de Montpellier
4.5
2 ratings
€ 27.50
Gebakken zeebaarsfilet
met romige camarguerijst, cime di rapa en sauce langoustine
€ 26.50