Kalfsvlees
Voorgerechten
Getrokken kalfsvlees gestoofd in jus de veau geserveerd met brioche, hollandaise, pompoenpuree, en geroosterde uiencrumble
4.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Anton Ram
11 maart 2024
Meer in Voorgerechten
Tompouce van brie
Bladerdeeg belegd met een crème van brie, hazelnootcrumble, rucola, cherrytomaat, ingelegde komkommer en balsamico stroop
5.0
3 ratings
€ 13.75
Ossenhaas carpaccio
Flinterdun gesneden ossenhaas oude kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes, rode ui, radijs, rijke pittenmix, truffelmayonaise en een mooie truffelolie
5.0
7 ratings
€ 15.00
Burrata
Gekruide pecannoten en balsamico-glazuur met geroosterde pompoen
5.0
1 ratings
€ 14.50
Steak tartaar
Diamanthaas, gerookte eigeelcrème, kappertjes, cornichons, sjalot, piccalillymayonaise, wortelgarnituur, broodkrokant
€ 16.25
Zalmrillettes
Appel-walnotensalsa en toast van brioche
€ 14.75