Filetto ai porcini
Hoofdgerechten
Runder ossenhaas met een roomsaus van eekhoorntjesbrood en witte truffelolie.
5.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Rating van restaurantgast via QR code
Samantha Sterkenburg
9 juni 2024
Meer in Hoofdgerechten
Stracotto di agnello al vino rosso
Zacht gestoofde lamsvlees in rode wijn volgens klassiek Italiaans recept.
4.0
2 ratings
€ 29.50
Zalmfilet al gorgonzola
200 gr. gebakken zalmfilet met een romige saus van gorgonzola en walnoten.
€ 29.50
Filetto al gorgonzola e noci
Runder ossenhaas met een roomsaus van gorgonzola en walnoten.
€ 33.00
Costine di maiale
Twee grote varkens spareribs gemarineerd met Italiaanse kruiden en een zelfgemaakte Texelse bockbier saus.
€ 25.00