Irish Black Angus Ossenhaas
Exclusive beef
Vier tot zes weken gerijpt bij een temperatuur van nul tot twee graden. Droog aan de buitenkant, sappig aan de binnenkant
4.8
6 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (6)
Oud / nieuwWilliam Furster
11 juni 2024
Annemarie Roos
20 juli 2024
Joost van den Broek
16 juli 2024
Evan K
20 juni 2024
GeBe
6 juni 2024
Meer in Exclusive beef
Angus de Argentina Ossenhaas
De Argentijnse Angus ossenhaas heeft een zoetige bite, afkomstig van koeien die gevoed zijn met maïs en gras.
4.3
3 ratings
New Zealand Hereford Ossenhaas
Hereford komt van jonge koeien, gemiddeld zo’n anderhalf jaar oud. 100% biologische ‘grasvoeding’. Smelt op uw tong.
4.7
3 ratings
Japanse Kagoshima Wagyu Rib-eye A5 BMS 10
Ons mooiste stukje vlees op de kaart. De Wagyu heeft werkelijk een boterzachte smaak en smelt weg op uw tong.
4.8
4 ratings