Yu xiang pork fillet 鱼香猪肉丝
Stirfry - Roerbak
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant. De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Stirfry - Roerbak
Chicken Thai basil 泰罗勒鸡片
Stirfried chicken with Thai basil. Roergebakken kip met Thaise basilicum.
1.0
1 ratings
€ 20.50
Shui zhu beef 水煮牛肉
Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers. Shui zhu niu rou staat voor "rundvlees in brandend water" vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers.
2.0
1 ratings
€ 24.50
Cumin lamb fillet 孜然羊肉
A taste explosion from Xinjiang, fresh fried curmin with tender lamb meat. Een smaak explosie uit Xinjiang, vers gebakken komijn met mals lamsvlees.
3.3
4 ratings
€ 27.50
Chicken sweet and sour 咕噜鸡
Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables. Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groenten.
5.0
2 ratings
€ 20.50
Chicken black bean sauce 豆豉鸡片
The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean. De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
5.0
1 ratings
€ 20.50