Coquille uit Dieppe
Menu
Vinaigrette van trompettes de la mort. Mayonaise van gerookte paling. Geraspte eidooier. Gekarameliseerde boerenkool. Saus van zuurkool en wei.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Menu
Kalf & Irish Mór oester
Tartaar van kalfshaas. Oester van de plancha. Lardo. Jus van tomaat, wodka en selder. Gepocheerde oester in de schelp met miso, citrus en ikura.
5.0
1 ratings
€
Bluefin tonijn "akami"
Noordzeekrab. Dun gesneden eendenlever "mi-cuit". Vinaigrette van sesam en Hollandse garnaaltjes. Zeewiersalade.
€
Cacio e Pepe
Kingkrab. Busiate pasta. Pecorino. Gerookte boter.
€
Twee bereidingen van wilde zeebaars
Planktonsaus. Maitake. Mala-olie. Koolrabi. Donburi van gepekelde zeebaarsbuik. Saus van katsuobushi.
€
Gelakte kalfszwezerik
Romige spitskool met kokos en specerijen. Schuimige saus van garam masala. Frisse kruiden.
€