Gelakte kalfszwezerik
Menu
Romige spitskool met kokos en specerijen. Schuimige saus van garam masala. Frisse kruiden.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Menu
Kalf & Irish Mór oester
Tartaar van kalfshaas. Oester van de plancha. Lardo. Jus van tomaat, wodka en selder. Gepocheerde oester in de schelp met miso, citrus en ikura.
5.0
1 ratings
€
Bluefin tonijn "akami"
Noordzeekrab. Dun gesneden eendenlever "mi-cuit". Vinaigrette van sesam en Hollandse garnaaltjes. Zeewiersalade.
€
Coquille uit Dieppe
Vinaigrette van trompettes de la mort. Mayonaise van gerookte paling. Geraspte eidooier. Gekarameliseerde boerenkool. Saus van zuurkool en wei.
€
Cacio e Pepe
Kingkrab. Busiate pasta. Pecorino. Gerookte boter.
€
Twee bereidingen van wilde zeebaars
Planktonsaus. Maitake. Mala-olie. Koolrabi. Donburi van gepekelde zeebaarsbuik. Saus van katsuobushi.
€