Altamura Bread
Antipasti
Traditioneel Altamura-brood, gebakken in een houtoven in Altamura en in ons restaurant geroosterd.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Antipasti
Bruschetta Contadina
Een smaakvolle combinatie van pomodorini scattirisciati—hele cherrytomaten gestoofd met knoflook, uien, basilicum, kappertjes en olijven in extra vierge olijfolie, totdat ze zachtjes openbarsten. Koud geserveerd op geroosterd ambachtelijk Altamura DOP brood. Optioneel: Top met Stracciatella Burrata kaas +€3,50
4.5
5 ratings
€ 9.00
Antipasto Pugliese
Een selectie van smaken met gesauteerde Apulische friggitelli, gegrilde artisjokharten, zoetzure zongedroogde tomaten, zwarte Leccino-olijven en romige Stracciatella Burrata, geserveerd in kleine keramische schaaltjes (Koud geserveerd). Vergezeld van knapperig, houtoven gebakken Altamura DOP-brood.
4.8
2 ratings
€ 16.00
Nonna's Polpette al Sugo
Malse rundergehaktballetjes, langzaam gegaard in een rijke tomatensaus. Afgewerkt met biologische geiten-cacioricotta.
4.8
1 ratings
€ 13.50
Cazzatedda della Mamma
Een goudbruin gefrituurde schijf van panzerotto-deeg, belegd met gekoelde tomatensaus, romige Stracciatella Burrata, een scheutje extra vierge olijfolie en verse basilicumblaadjes. (Koud geserveerd).
4.8
1 ratings
€ 6.50