Panzero' Italian StrEat Food from Puglia
Claim4.7
103 ratings
#17 of 489 restaurants in Rotterdam - €
Botersloot 50A, 3011 HH Rotterdam
4.7
103 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Pistacchio Lava Cake
€ 7.20
4.9
10 ratings
Dessert
Parmigiana Mamma Anna
€ 18.00
4.9
8 ratings
Secondi Piatti
Tiramisù
€ 7.20
4.9
7 ratings
Dessert
📋 Menukaart
Antipasti
Antipasto Pugliese
Een selectie van smaken met gesauteerde Apulische friggitelli, gegrilde artisjokharten, zoetzure zongedroogde tomaten, zwarte Leccino-olijven en romige Stracciatella Burrata, geserveerd in kleine keramische schaaltjes (Koud geserveerd). Vergezeld van knapperig, houtoven gebakken Altamura DOP-brood.
4.8
2 ratings
€ 16.00
Nonna's Polpette al Sugo
Malse rundergehaktballetjes, langzaam gegaard in een rijke tomatensaus. Afgewerkt met biologische geiten-cacioricotta.
4.8
1 ratings
€ 13.50
Cazzatedda della Mamma
Een goudbruin gefrituurde schijf van panzerotto-deeg, belegd met gekoelde tomatensaus, romige Stracciatella Burrata, een scheutje extra vierge olijfolie en verse basilicumblaadjes. (Koud geserveerd).
4.8
1 ratings
€ 6.50
Bruschetta Contadina
Een smaakvolle combinatie van pomodorini scattirisciati—hele cherrytomaten gestoofd met knoflook, uien, basilicum, kappertjes en olijven in extra vierge olijfolie, totdat ze zachtjes openbarsten. Koud geserveerd op geroosterd ambachtelijk Altamura DOP brood. Optioneel: Top met Stracciatella Burrata kaas +€3,50
4.5
5 ratings
€ 9.00
Altamura Bread
Traditioneel Altamura-brood, gebakken in een houtoven in Altamura en in ons restaurant geroosterd.
€ 3.50
Panzerotti Classici
Classico
Eenvoudig bereid met onze dikke hartige tomatensaus en verse biologische mozzarella.
4.9
4 ratings
€ 4.75
Diavolotto
Met Calabrese ‘Nduja, verse biologische mozzarella, en tomatensaus.
4.8
3 ratings
€ 11.50
Alberobello
Met ‘Nduja, mozzarella, provolone, en vuurgeroosterde paprika’s.
4.8
2 ratings
€ 13.00
Prosciutto
Gekookte ham, verse biologische mozzarella, en tomatensaus.
4.7
8 ratings
€ 6.00
Piccante
Panzerotto met tomatensaus, verse biologische mozzarella en pikante Apulische chilipepers.
4.5
3 ratings
€ 6.00
Stufato
Vegan: gevuld met pomodorini scattirisciati—gebakken cherrytomaten met knoflook, ui, basilicum, kappertjes en olijven.
€ 6.50
Barese
Biologische mozzarella, Cetara ansjovis en cime di rapa.
€ 15.50
Panzerotti Della Casa
Octopanzerotto
Panzerotto gevuld met langzaam gegaarde octopus en aardappelen in tomatensaus.
5.0
1 ratings
€ 15.50
Salsiccia & Friggitelli
Salsiccia punta di coltello, provolone, gesauteerde friggitelli paprika’s en mozzarella.
4.8
1 ratings
€ 18.75
Panzerotto Speciale
Gevuld met Stracciatella Burrata, Italiaanse Fiaschetto tomaten, basilicum en rucola. Optioneel: Voeg gerookte Capocollo ham DOP of mortadella toe +€3,50
4.8
8 ratings
€ 13.50
Tonnato
Mozzarella, gerookte tonijncarpaccio, salsa tonnata en ingemaakte rode uien.
€ 16.00
Mare e Pomodori
Gegrilde octopus, pomodorini scattirisciati en gegrilde artisjokharten met Stracciatella Burrata.
€ 18.00
Veganotto
Vegan mozzarella, gegrilde aubergine, courgettes, zoete paprika’s, vegan pesto.
€ 15.00
Pucce
Polposition
Gegrilde octopus, gegrilde artisjokharten, zongedroogde tomaten, Stracciatella burrata.
4.9
4 ratings
€ 19.50
SpecialOne
Fiaschetto tomaten, Stracciatella Burrata, gerookte Capocollo ham DOP, rucola. (Koud geserveerd)
4.8
1 ratings
€ 14.50
Fuecu
Parmigiana Mamma Anna, provolone, Apuliaanse chili, mix van geraspte kazen.
4.8
1 ratings
€ 16.00
Tonno Subito
Carpaccio van tonijn, salsa tonnata, ingemaakte rode uien, rucola. (Koud geserveerd)
4.8
1 ratings
€ 13.00
Porky's
Salsiccia punta di coltello, gesauteerde friggitelli, provolone, zongedroogde tomatenmayonaise, rucola.
€ 18.75
Masseria
Mozzarella, Fiaschetto tomaten, zwarte Leccino olijven, rucola. (Ook verkrijgbaar met vegan mozzarella +€1,00)
€ 12.50
Secondi Piatti
Parmigiana Mamma Anna
Gelaagde aubergine, tomatensaus, basilicum, afgetopt met geraspte Apulische kazen.
4.9
8 ratings
€ 18.00
Lasagna Casereccia
Pastavellen met langzaam gegaarde kalfsragout en bechamel, mozzarella en geraspte Apulische kazen.
4.9
6 ratings
€ 18.00
Polpo in Pignata
Malse octopus, langzaam gegaard in een pignata, gesudderd in tomatensaus met kruiden en aardappelen. Geserveerd met krokant gefrituurd Altamura-brood.
€ 19.50
Dessert
Spumone Affogato
Ambachtelijke gelato chocolade-hazelnoot met sponzige cake en geroosterde hazelnootkruimels, afgemaakt met San Marzano Borsci likeur. (Bevat alcohol)
5.0
1 ratings
€ 9.50
Tiramisù
Mascarpone custard room, Savoiardi gedrenkt in espresso en amaretto, cacaopoeder. (Bevat alcohol)
4.9
7 ratings
€ 7.20
Pistacchio Lava Cake
Pistacchio taart met warme pistacchio crème kern, gegarneerd met amaretti kruimels.
4.9
10 ratings
€ 7.20
Pasticciotto Leccese
Zanddeeggebak gevuld met romige citroencrème. (Gebak bevat varkensvet)
4.4
6 ratings
€ 5.00
Nutellino
Panzerotto-dessert met Nutella hazelnootpasta vulling. (Ook verkrijgbaar met vegan Nutella +€1,30)
3.5
1 ratings
€ 6.50
Chocolade Lava Cake
Chocoladetaart met gesmolten chocolade kern, gegarneerd met amaretti kruimels.
€ 7.20
Panzerelli
Zoete Panzerelli
Knapperig gefrituurd, overgoten met poedersuiker en geserveerd met chocolade-hazelnootganache.
4.8
1 ratings
€ 5.90
Hartige Panzerelli
Knapperig gefrituurd en geserveerd met veganistische truffel, basilicum of zongedroogde tomatenmayo naar keuze.
4.7
8 ratings
€ 5.90