Bruschetta Contadina
Antipasti
Een smaakvolle combinatie van pomodorini scattirisciati—hele cherrytomaten gestoofd met knoflook, uien, basilicum, kappertjes en olijven in extra vierge olijfolie, totdat ze zachtjes openbarsten. Koud geserveerd op geroosterd ambachtelijk Altamura DOP brood. OPTIONEEL: Top met Stracciatella burrata kaas +3.50
5.0
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Oud / nieuwMaria Dournova
27 september 2024
Matt GULER
22 juni 2024
Tom T
19 oktober 2024
Isa
26 oktober 2024
Cihan Simsek
27 december 2024
Meer in Antipasti
Antipasto Pugliese
Een smaakvolle selectie met pomodorini scattirisciati—cherrytomaten zachtjes gestoofd met knoflook en kruiden—gecombineerd met gegrilde artisjokkwarten, zoetzure zongedroogde tomaten, zwarte Leccino olijven en romige stracciatella burrata, elk geserveerd in kleine keramische schaaltjes. Geserveerd met Altamura-brood.
€ 16.00
Nonna's Polpette al Sugo
Deze malse gehaktballen van rundvlees, zoals nonna Maria Fontana (oma) ze vroeger maakte, worden langzaam gesudderd in een rijke tomatensaus, waardoor ze alle vertrouwde smaken van thuis opnemen. Afgetopt met een royale hoeveelheid biologische geiten cacioricotta—een semi-harde kaas, geurend van smaak met een uitgesproken geitenaroma—brengt dit gerecht de warmte van zondagse familielunches terug.
€ 13.50
Altamura brood
Traditioneel Altamura-brood, gebakken in een houtoven in Altamura en in ons restaurant geroosterd voor een knapperige en smaakvolle finish.
€ 3.50