Carpaccio classico
Voorgerechten koud
Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”, Rijke Olijfolie uit Umbrie
4.8
10 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (10)
Oud / nieuwTim Hasenbosch
23 maart 2025
Joost Bijker
14 maart 2025
Martin Kruit
23 januari 2025
Belinda Meijboom
4 januari 2025
Tom Mandemaker
27 december 2024
Meer in Voorgerechten koud
Steak Tartare
Chef’s Special!
4.4
5 ratings
Gravad Lax
Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing
5.0
2 ratings
Japanse Kagoshima Wagyu A5 BMS 10 Carpaccio
Dun gesneden Wagyu Beef met Piacenza parmigiano, pijnboompitten, verse kruiden en rucola
5.0
1 ratings
Caprese
Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten, Basilicum met echte Italiaanse Balsamico
Japanse Kagoshima A5 BMS 10 Wagyu Tartare
Luxe Kagoshima Wagyu A5 tartare, verrijkt met krokante aardappel en mosterdcrème