Gravad lax
Voorgerechten koud
Dungesneden Zalm volgens oud Scandinavisch recept met een smaakvolle Honing Mosterd dressing
4.8
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Matthieu Oostveen
25 maart 2024
Meer in Voorgerechten koud
Carpaccio classico
Malse Ossenhaas, Kaas “Parmigiano”, Rijke Olijfolie uit Umbrie
4.8
7 ratings
Steak tartare
Chef’s Special!
4.8
2 ratings
Caprese
Traditionele Buffalo Mozzarella, Vleestomaten, Basilicum met echte Italiaanse Balsamico
4.8
2 ratings
Japanse kagoshima wagyu a5 bms 10 carpaccio
Dun gesneden Wagyu Beef met Piacenza parmigiano, pijnboompitten, verse kruiden en rucola.
Japanse kagoshima a5 bms 10 wagyu tartare
Luxe Kagoshima Wagyu A5 tartare, verrijkt met krokante aardappel en mosterdcrème.