Limburgs zoervleisj
Hoofdgerechten
Rundersukade, zilverui, Chantenay wortel, rode wijnazijn, peperkoek, aardappel
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Parelgort
Paddenstoelen, 65 graden dooier, pastinaak, geroosterde maïs, schuim van gerookte bruine boter
Onze eigenwijze boerenkool stamppot
Gestoofde en gekarameliseerde steel van de boerenkool, aardappelmousseline, gerookte boerenkool, krokant van aardappel, jus van boerenkool
Char siu tofu
Rijstnoedels, ingelegde komkommer, paksoi, radijs, jus van spicy kumquat
Gebakken kabeljauw
In miso gepekeld, wortel, ui, aardappel, zilte plantjes, miso beurre blanc
Gegrilde schol
Bladerdeegpasteitje, paddenstoelenragout, citrus, wortel, jus van geroosterde vis