Le Bibelot
Claim4.3
29 ratings
4.3
29 Ratings
Aanbevolen gerechten
Escargots de Bourgogne
€ 10.90
5.0
8 ratings
Entrées chaudes
Magret de Canard
€ 21.90
4.9
7 ratings
Nos Spécialités
Steak au Poivre
€ 22.90
4.8
6 ratings
Plats Principaux - Viandes
Menukaart
Entrées chaudes
Escargots de Bourgogne
Slakken in kruidenboter uit de oven
5.0
8 ratings
€ 10.90
Cuisses de Grenouilles
Kikkerbilletjes met tuinkruiden in een pittige knoflook roomsaus
€ 12.90
Moules Grillées sauce Mornay
Gegrilde mosselen met stukjes zalm bedekt met Mornaysaus
€ 10.90
Calamars á la Romaine
Inktvisringen gedoopt in bierbeslag en gefrituurd in olie
€ 9.90
Crevettes Sautées
Gebakken garnalen met een saus van tomaten en knoflook
€ 12.90
Quiche Aquitaine
Hartig taartje van bladerdeeg met groenten
€ 9.90
Entrées froides
Saumon Sauce à l'Estragon
Gerookte zalm met een verfrissende salade in dragon dressing
€ 10.90
Salade au Fromage de Chèvre
Salade met gebakken geitenkaas, schijfjes amandel en een notendressing
€ 10.90
Profiteroles Farcies
Hartige soesjes gevuld met gerookte heilbot, zalm, garnalen en tonijn
€ 10.90
Avocat Fourré
Een avocado gevuld met tonijn, olijven, appels, rozijnen in dillesaus
€ 10.90
Salade Niçoise
Sla, tomaat, uien, olijven, tonijn en gekookte eieren in vinaigrettes
€ 10.90
Filet de Boeuf au Pesto Rouge
Dungesneden biefstuk van de haas met een verfrissende salade, rode pesto en Gruyère
€ 10.90
Salade Bibelot
Salade met groene asperges met gekookt ei, zongedroogde tomaat, Gruyère in een vinaigrette
€ 10.90
Salade d'Oie Fumée
Gerookte ganzenborst filet op een bedje van salade, overgoten met mangodressing
€ 10.90
Paté du Jour
Een dagelijks wisselende paté van de chef
€ 10.90
Jambon d'Ardennes
Ardennerham met verse meloen en toast
€ 10.90
Potages
Nos Spécialités
Boeuf Bourguignon
Gestoofd rundvlees met champignons, paprika, uien en groente in rode wijnsaus bedekt met een korstdeeg
5.0
4 ratings
€ 20.90
Magret de Canard
Gebakken eendenborstfilet in een verfrissende bosvruchtensaus
4.9
7 ratings
€ 21.90
Caille Grillée
Gegrilde kwartel geserveerd met een frambozensaus
€ 22.90
Lapin au Vin Rouge
Konijn in rode wijnsaus (prijs volgt als volledige beschrijving)
€ 21.90
Plats Principaux - Viandes
Carré d'Agneau au Vin Rouge
Klassieke Franse lamscarré met rodewijnsaus
5.0
1 ratings
€ 22.90
Steak au Poivre
Biefstuk van de haas met gestampte peperkorrels en crème fraîche, geflambeerd met cognac
4.8
6 ratings
€ 22.90
Tournedos Roquefort
Gevulde biefstuk van de haas met Roquefort kaas in een fijne saus
€ 22.90
Filet de Boeuf Stroganoff
Filet van ossenhaas bedekt met stroganoffsaus
€ 22.90
Jarret d'Agneau Braisé
Gestoofde lamsschenkel met abrikozen en groenten
€ 21.90
Cocq au Vin
De beroemde Franse gestoofde kip in rode wijn met spekjes, zilveruitjes en champignons
€ 19.90
Filet d'Agneau au Miel
Lamsfilet in boter gesauteerd en bedekt met overheerlijke honing-tijmsaus
€ 22.90
Plats Principaux - Poissons
Filet de Saumon à la Moutarde
Zalmfilet met een zachte mosterdsaus
4.0
1 ratings
€ 19.90
Fruits de Mer Bibelot
Combinatie van tongfilet, zeebaars, zalm, calamares en garnalen bedekt met diverse sausen
€ 21.90
Médaillions de Poissons
Zalm, kabeljauw en roodbaars in een kreeftensaus
€ 20.90
Crevettes Bibelot
Gebakken grote garnalen en gegrilde mosselen bedekt met een vissaus
€ 22.90
Dorade Grillée
Gegrilde doradefilet met een zachte mosterdsaus
€ 20.90
Sébaste à la Niçoise
Gegrilde roodbaarsfilet met een saus van knoflook, ui, paprika, olijven, thijm, dragon, tomaat en witte wijn
€ 20.90
Loup de Mer au beurre blanc
Zeebaars in botersaus
€ 20.90
Plats Végétariens
Desserts
Crêpe Suzette à l' Orange
Flensje met sinaasappelboter, geflambeerd met cognac en Grand Marnier, geserveerd met ijs en slagroom
5.0
1 ratings
€ 10.90
Crême Brûlée
Crême Brûlée
4.0
1 ratings
€ 8.90
Dame Blanche
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
€ 6.90
Profiteroles au Chocolat
Gevulde soesjes met roomijs, slagroom en warme chocoladesaus
€ 8.90
Sorbet Bibelot
Verse vruchten met sorbetijs en Champagne
€ 9.90
Sabayon Amaretto
Luchtige compositie van eigeel met Amaretto en Champagne
€ 8.90
Pomme á la Vanille
Warme stoofappel, gevuld met amandelspijs, kaneelijs en vanillesaus
€ 9.90
Plateau de Fromages
Vier soorten Franse kaas met stokbrood
€ 10.90
Mousse au Chocolat
Chocolademousse geserveerd met slagroom en chocoladeschaafsel
€ 8.90
Tarte Tatin
De beroemde "appeltaart op z'n kop"
€ 9.90
Glace au Yaourt
Yoghurt ijs geserveerd op een wafel met slagroom en mangosaus
€ 8.90